Bemutatkozás

Rólunk

Cégünk fából készült kül- és beltéri bútorokkal foglalkozik, melyeket országszerte értékesítünk. Hiszünk abban, hogy a természetes alapanyagokból formált tárgyak szépségének mindig is a mindennapi életünk részét kell képezni. Folyamatosan újabb és újabb ötleteken törjük a fejünket, hogy praktikus megoldásokkal tudjuk szolgálni ügyfeleinket.


Termékcsaládunk első tagja egy speciális kerti hinta, amely szabadalmaztatott kialakításával járul hozzá a kikapcsolódni vágyók kellemes és izgalmas időtöltéséhez. Remek kiegészítése lehet bármely családi ház kertjének, színesebbé teheti az éttermek és más vendéglátóhelyek szabadtéri helységeit, de akár parkok, strandok vagy játszóterek kiváló elemeként is szolgálhat.

Használata nagyon egyszerű és könnyű. A benne ülő személyeknek elegendő gyengéd nyomást gyakorolniuk a hinta aljára és máris mozgásba lendül. Eközben pedig nyugodtan tarthatunk magunk előtt ételek-italokat, mivel az asztal a hintázás ellenére mindig vízszintes marad.


Hamarosan újabb fa alkalmatosságokkal fogjuk bővíteni kínálatunkat, több mint egy tucat új termék áll előkészítés alatt...